Wat zeggen anderen over TOPFit in Arbeid?

Wat anderen ook zeggen over de persoonlijke kwaliteiten van Caroline Smits

 • een inspiratiebron voor velen
 • goed inlevingsvermogen
 • goede waarneming en formulering
 • authentiek
 • persoonlijke benadering
 • passievol
 • lol maken
 • energie waarnemen en voelen
 • vakvrouw
 • goede luisteraar
 • zuiver

Ervaring met coaching fysieke arbeid

Medewerker CRV, mei 2018

“Op een eenvoudige en prettige manier ben ik door Caroline Smits praktijkgericht gecoacht in mijn fysieke werkhouding en aanpassingen in mijn werk. Als kunstmatig inseminator werk ik dagelijks met koeien en kom ik in veel verschillende werksituaties. Nu ik me meer bewust geworden ben van de verbeteringen in mijn werkhouding, verwacht ik daar veel baat en plezier van te hebben in de toekomst. Mijn werk is immers mijn passie. Ik kan gerichte coaching fysieke arbeid door Caroline op de werkplek iedereen aanbevelen!”

 

Ervaring met Werkenergieanalyse® (WEA);

Bas Londeman, Senior Adviseur bij Gradusgroep, augustus 2017

“Wij hebben Caroline meerdere malen ingehuurd  voor de Werkenergieanalyse. Deze analyse geeft o.a. een uitstekend beeld van de balans tussen energiegevers en energievreters en de beschikbare fysieke en mentale mogelijkheden van medewerkers. Hierdoor hebben wij als werkgever effectieve maatregelen kunnen nemen tot duurzame inzet van onze medewerkers en cliënten. Caroline pakt haar rol als arbeidskundige vol enthousiasme en kundig op. We hebben veel gehad aan haar advies.”

 

Eveline Alberts (Manager Zorg) over het gebruik van de Werkenergieanalyse® juli 2017

“Caroline Smits is een open en empathisch persoon bij wie je je meteen op je gemak voelt.

Op een vriendelijke en doortastende manier weet zij snel tot de kern te komen en voel je je veilig om dieper op de inhoud in te gaan. Caroline weet door de juiste vragen te stellen en met haar deskundigheid problemen en aandachtspunten te verhelderen en jou als persoon te motiveren en te bewegen.

De methode WEA is een gebruiksvriendelijke manier om heel helder in beeld te krijgen waar je in je werk energie van krijgt en waar je deze verliest.

De methode geeft inzicht in jezelf en biedt je de mogelijkheid om leerdoelen en aandachtspunten te realiseren, waarbij je steeds meer energie en lol in je werk terugkrijgt. De combinatie van Caroline en WEA® geeft je de mogelijkheid tot veranderen.

Een echte aanrader!”

 

HR adviseur bij Rijksoverheid over het gebruik van de Werkenergieanalyse® januari 2017

“Caroline is in staat om zich volledig af te stemmen op de ander. Ze durft en is in staat de juiste vraag te stellen achter de vraag, vanuit verschillende invalshoeken. Verrassend en mooi bovendien. Ze brengt daarmee de ander in beweging tot nadenken. Ik durfde me tijdens de coaching kwetsbaar op te stellen en voelde me echt gehoord door Caroline, ook vanwege haar persoonlijke benadering”.

Omschrijving van persoonlijke eigenschappen die collega arbeidskundigen en experts over mij zeggen

Mariëtte van Hooff (Van HOOFF Melba) over Caroline Smits januari 2017
“Caroline komt op mij over als betrokken, oprecht geïnteresseerd, sensitief en ook spiritueel maar tegelijkertijd met beide benen op de grond en pragmatisch, kracht voor eigen valkuilen, sterk en wilskrachtig, bereid en in staat om te luisteren en te leren.”

Han van de Broek (Re integratieconsulent IBN) januari 2017
“Caroline kan goed luisteren en daarmee een vraag helder kan maken. Ze heeft gevoel voor humor en veel relativeringsvermogen. Ze probeert altijd het beste uit anderen te halen. Ze is standvastig en staat voor haar zaak.“

Rico Willems Unitleider bij IBN-Productie augustus 2016
“Ik heb Caroline leren kennen als een vakvrouw die goed naar de arbeidsmogelijkheden van mensen kijkt en hier heldere en bruikbare adviezen voor geeft. Ze verstaat haar vakmanschap met de ‘passie voor mensen en passie voor haar werk en brengt dit uitstekend bij elkaar.”