Over mij

Ik ben ruim 17 jaar werkzaam geweest met – en voor werknemers met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Toen er in 2015, mede door de komst van de Participatiewet, steeds minder begeleidingstijd en expertise beschikbaar was om werknemers zorgvuldig te bemiddelen in/naar passend werk begon ik direct te merken dat dit mijn eigen werkbevlogenheid drukte.
Het maken van de juiste match vraagt namelijk een optimale mens-werkafstemming.

Ik wil graag helder in kaart brengen wat een werknemer werkelijk beweegt, over welke aanleg en talenten iemand beschikt en waar zijn of haar passie ligt. Dit kost tijd, maar levert veel op. Namelijk minder arbeidsverzuim, meer werkbevlogenheid en vitaliteit en bovenal functioneel inzetbare werknemers.

Ik hou van korte lijnen en heldere communicatie met persoonlijk en praktijkgericht advies op maat. Ik begrijp wat er nodig is om oplossingen praktisch te kunnen vertalen naar de werkvloer. Functioneel, duurzaam en out-of-the box. Het voelt alsof ik weer Topsport bedrijf; primair gericht op het proces, zonder het eindresultaat uit het oog te verliezen. Daarom heb ik van mijn missie mijn eigen onderneming gemaakt; TOPFit in Arbeid!

Topsport

Als bevlogen basketbalster in de eredivisie maakte ik van mijn 16e tot mijn 29e jaar ook onderdeel uit van het Nederlands damesteam. Sport, ergonomisch bewegen, vitaal ouder worden en bovenal doen waar je goed in bent, is mij op het lijf geschreven!